GDPR

Autoservis Jan Loskot Tábor

Ochrana osobních údajů

  1. Jan Loskot (Autoservis Jan Loskot), IČO: 42362857, zapsán jako fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  1. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány Janem Loskotem (Autoservis Jan Loskot) nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Janem Loskotem (Autoservis Jan Loskot) tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.
  1. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Autoservis Loskot Tábor logo

Autoservis a pneuservis v Táboře, komplexní péče o váš vůz.
Jsme tu pro Vás.

Široká nabídka služeb, kvalitní zázemí a klientský přístup.
Přesvědčte se o kvalitách našich služeb a kontaktujte nás.

Autoservis a pneuservis v Táboře, komplexní péče o váš vůz. Jsme tu pro Vás.

Široká nabídka služeb, kvalitní zázemí a klientský přístup. Přesvědčte se o kvalitách našich služeb a kontaktujte nás.

Jan Loskot autoservis Tábor adresa

Jan Loskot
Lužnická 2922
390 01 Tábor

Jan Loskot autoservis Tábor otevírací doba

Po - Pá : 7:30 - 16:00

Jan Loskot autoservis Tábor telefon

 602 486 157

Jan Loskot autoservis Tábor email